Me

Jussi Simolin

FM, 45 -vuotias vantaalainen, naimisissa ja kahden huikean teinin isä

Jussi osoitti jo opiskeluaikana suurta kiinnostusta opetukseen ja sen kehittämiseen. Opiskeluiden ohella Jussi, Tom ja Ilkka perustivat Jyväskylän yliopiston matemaattisluonnontieteelliseen tiedekuntaan opetuksen arviointikäytännön. Ainejärjestöihin kuten Ynnä ja Radikaali perustettiin ”arviointihemmo” -vakanssit, joiden haltijat organisoivat opetuksen arvioinnin käytännössä. Tero oli kemian ainejärjestö Radikaalin ensimmäinen arviointihemmo ja huippurekrytointi! Nyt, 20 vuotta myöhemmin opetuksen arviointi on osa koko Jyväskylän yliopiston laatukäsikirjaa.

Valmistuttuaan 1998 opettajan töiden sijaan uraksi valikoitui Nokia, EADS, Pöyry, Nokia Siemens Networks, Cassidian ja Airbus. 16 vuoden vientiteollisuusuralle on mahtunut vaikka mitä ja työskentely monikansallisessa ympäristössä on ollut jokapäiväistä. Jussi on asunut Norjassa, Saudi-Arabiassa ja matkustanut yli 30 eri maassa suomalaisen viennin edistäjänä. Suurten yritysten kankea toimintakulttuuri sai hänet tekemään hypyn suuresta pieneen.  Nyt hän työskentelee Haituva Innovations Oy:ssä ja virittää koulutuksen ympärille maailmanparaskoulu -palvelua, joka ei ole taas ”yksi uusi hanke” vaan ratkaisu, josta käyttäjä saa välittömät tulokset ja hyödyn.

Jussin sydäntä lähellä on siis suomalainen koulutus. Suomalainen koulutusjärjestelmä takoo meille kaikille epäreilua kilpailuetua muihin maihin verrattuna. Investointi, joka säteilee positiivisesti kaikkialle yhteiskuntaan.
jussi.simolin@innoduel.com
+358407471793

 

Tero Hurtamo

FM, 44 vuotias härmäläinen fysiikan ja kemian opettaja, sivutoiminen luomuviljelijä, rumpali-laulaja-leuanvetäjä, naimisissa ja kolmen lapsen isä

Päätyönsä Tero on tähän asti tehnyt kemian ja fysiikan aineenopettajana pääosin yläkoulussa mutta myös lukiossa ja aikuislukiossa. Omassa koulussaan Tero on ollut aktiivinen osittain englanninkielisen opetuksen kehittäjä ja toteuttaja jo vuodesta 2007. Ison yläkoulun apulaisrehtorin tehtävistäkin on kerääntynyt kokemusta pariin eri otteeseen.

Tero katsoo, että oma 15 vuoden ruohonjuuritason asiantuntemus suomalaisesta koulumaailmasta sekä Jussin vankka kokemus kansainvälisestä liike-elämästä muodostavat parhaan mahdollisen seoksen suomalaisen koulun auttamiseksi maailmanparaskoulu –palvelun avulla.
tero.hurtamo@innoduel.com
+358505357430